Gratis rydninger 

Vi tilbyder gratis rydninger, hvis boets værdi dækker vores omkostninger. 

Hvad betyder en gratis rydning?

En gratis rydning indeholder det samme som enhver anden rydning. Eneste forskel er, at hverken boet eller os skal af med nogle penge. Man kan få en gratis rydning, hvis boets værdi kan dække vores omkostninger. Omkostninger indebærer vores arbejdsløn, samt evt. ekstra mand til tunge løft.

Vi laver totalrydninger, hvilket vil sige at vi tager alt med os, så du ikke behøver bekymre dig om noget. Vi tilbyder samtidig en gratis lille rengøring ved rydning. Rengøring indeholder:
– Støvsugning af gulv, loft og vægge
– Aftørring af vandrette flader (ikke skabe og skuffer)
– Rengøring af køkken og håndvask (ikke afkalkning)
– Vi børster toiletkummen af

Dette er inkluderet i alle rydninger. Skulle man ønske en grundig rengøring kan dette bestilles.

Ofte stillet spørgsmål

Hvad aftager i?

Vi er specialister i totalrydninger, hvilket vil sige at vi rydder alt. Grundet vores mange års erfaring, har vi kunne etablere en masse samarbejdspartnere, som er med til at aftage jeres ting. Jeres ting bliver derfor genbrugt og skaber glæde hos folk der ikke har så meget. Vi donerer til skoler, hjemløse og andre som ikke har så meget. 

Laver i gratis rydninger?

Vi tilbyder gratis rydninger, hvis værdierne i boet kan dække vores omkostninger. Tjek de 3 kategorier vi går efter på forsiden, hvor det hele er forklaret.  

Er rengøring inkluderet?

Vi tilbyder 2 slags rengøring til dødsboet. 

1) En lille rengøring, som altid laves og er uden beregning. Denne inderholder Støvsugning (af loft, vægge og gulv), aftørring af alle synlige vandrette flader, ordning af håndvask og toilettet. 

2) En grund rengøring, hvor vi laver en hovedrengøring så huset står som nyt. Dette er en ekstra service, som skal bestilles. 

Hvordan foregår betaling?

Når vi køber et dødsbo, betaler vi via bankoverførsel til kunden. Denne process tager 3 dage fra begyndelse af rydningen. 
Hvis boet ikke dækker vores omkostninger, skal kunden betale for rydningen. Her sender vi en elektronisk regning få dage efter endt tømning.