Kontakt os

Her kan du finde alt kontaktinformation på os. Vi kan kontaktes døgnet rundt. 

Ring til os

20 21 25 18

E-mail

minna.larsen@gmail.com

Ring til os

20 13 09 42

Send os en besked

Ofte stillet spørgsmål

Hvad aftager i?

Vi er specialister i totalrydninger, hvilket vil sige at vi rydder alt. Grundet vores mange års erfaring, har vi kunne etablere en masse samarbejdspartnere, som er med til at aftage jeres ting. Jeres ting bliver derfor genbrugt og skaber glæde hos folk der ikke har så meget. Vi donerer til skoler, hjemløse og andre som ikke har så meget. 

Laver i gratis rydninger?

Vi tilbyder gratis rydninger, hvis værdierne i boet kan dække vores omkostninger. Tjek de 3 kategorier vi går efter på forsiden, hvor det hele er forklaret.  

Er rengøring inkluderet?

Vi tilbyder 2 slags rengøring til dødsboet. 

1) En lille rengøring, som altid laves og er uden beregning. Denne inderholder Støvsugning (af loft, vægge og gulv), aftørring af alle synlige vandrette flader, ordning af håndvask og toilettet. 

2) En grund rengøring, hvor vi laver en hovedrengøring så huset står som nyt. Dette er en ekstra service, som skal bestilles. 

Hvordan foregår betaling?

Når vi køber et dødsbo, betaler vi via bankoverførsel til kunden. Denne process tager 3 dage fra begyndelse af rydningen. 
Hvis boet ikke dækker vores omkostninger, skal kunden betale for rydningen. Her sender vi en elektronisk regning få dage efter endt tømning.